09 juli KlimaatCast Gebouwde Omgeving 9 juli

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie online

Via Youtube kijken of met Soundcloud luisteren, op 9 juli vanaf 10:00 uur.

Zet in mijn agenda

Gesprek tussen Ed Nijpels en Maarten van Poelgeest, voorzitter Uitvoeringsoverleg Gebouwde Omgeving, over de voortgang van de afspraken over het Klimaatakkoord in zijn sector. Lees ook zijn reactie op de recente kostenstudie.

Beeld: Klimaatakkoord.nl

Extra afspraken

Er zijn extra afspraken nodig om in de gebouwde omgeving de doelen het uit het Klimaatakkoord te halen. Als daar in een nieuw regeerakkoord geen afspraken over worden gemaakt, missen we een kans om relatief goedkoop het gebruik van fossiel gas terug te dringen en de doelen te halen. Dat stelt Maarten van Poelgeest. De voorzitter van het uitvoeringoverleg Gebouwde omgeving gaat in deze KlimaatCast in op de extra maatregelen. Een gesprek over warmtenetten in de stedelijke gebieden, duurder gas, stimuleren van isolatie en hybride warmtepompen. “Het is te overzien.”

Opgeven voor alert

Wil je tevoren informatie krijgen over de KlimaatCasts? Geef je dan op.