Help

Deze website geeft informatie over het nationaal Klimaatakkoord. De website wordt onderhouden door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Als u een vraag heeft over deze website, kunt u contact opnemen met de organisatie van het Klimaatakkoord via het contactformulier.

Documenten op Klimaatakkoord.nl

We bieden diverse documenten aan in pdf-formaat (portable document format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u een programma nodig. Dergelijke programma’s bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Bijvoorbeeld Adobe Reader.

Video's op Klimaatakkoord.nl

De video's op deze website zijn voorzien van ondertitels en audio description (beeldinformatie). Klik onderaan de videospeler op CC voor de ondertiteling. Klik op AD om de audio description in te schakelen. Ook kunt u de video beeldvullend tonen en het geluid aanpassen.

U kunt de video's ook in diverse formaten downloaden.

Nieuwsbrief en RSS-feeds van Klimaatakkoord.nl

Wilt u op de hoogte blijven van actuele berichten over het Klimaatakkoord? Dan kunt u zich abonneren op de RSS-feeds. U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het Energieakkoord: in deze maandelijkse wordt binnenkort de nieuwsbrief van het Klimaatakkoord.

Vragen en opmerkingen over Klimaatakkoord.nl

Wij streven ernaar de site zo volledig, correct, actueel en gebruikersvriendelijk mogelijk te houden. De site is voortdurend in ontwikkeling.

Heeft u vragen, opmerkingen en suggesties over de werking en vormgeving van de site? Deze kunt u indienen via het contactformulier.