Webinar 25 mei: Klimaat en biodiversiteit

De gevolgen van klimaatverandering en de verschraling van de biodiversiteit worden steeds meer zichtbaar. In de online talkshow van woensdag 25 mei (10-11.30 uur) gaan we in op klimaat en biodiversiteit: wat is het verband, en hoe kan klimaatbeleid ook bijdragen aan biodiversiteit?

Meld je nu aan.

Beeld: ©Klimaatakkoord.nl / Klimaatakkoord.nl

De alarmerende rapporten zijn je waarschijnlijk niet ontgaan. De achteruitgang van biodiversiteit wordt gezien als een nog grotere crisis dan de klimaatcrisis. Klimaatbeleid heeft invloed op de biodiversiteit. Maar in welke mate? En hebben we er genoeg oog voor bij de maatregelen die we nu nemen?

In deze online talkshow gaan we dieper in op de relatie opwarming en biodiversiteit.

  • Hoe zit het met de achteruitgang van biodiversiteit?
  • Wat zijn de gevolgen van die achteruitgang?
  • Wat is de invloed van de opwarming hierop?
  • Hoe kan klimaatbeleid bijdragen de achteruitgang te stoppen?

Woensdag 25 mei 2022

Anders dan gebruikelijk organiseert het Voortgangsoverleg Klimaatakkoord deze talkshow niet op vrijdag, maar op woensdag, namelijk  op 25 mei, de dag voor Hemelvaart. Volg verder nieuws over spekers en onderwerpen op de website van het webinar.