Lucht- en scheepvaart fossielvrij

De lucht- en de scheepvaart zijn in internationaal verband aan de slag gegaan met beleid voor CO2-reductie. Ook Europa scherpt de doelen voor deze sectoren aan. In 2015 stonden er in het Klimaatakkoord van Parijs nog geen concrete reductie-afspraken voor beide bedrijfstakken. Hoogste tijd voor een online talkshow over de inspanningen van de lucht- en zeevaart. Dat doen we op vrijdag 22 april.

In deze talkshow praten we met deskundigen over de ontwikkelingen in beide sectoren. Zowel met vertegenwoordigers van de reders en de luchtvaartbedrijven als de uitbaters van de lucht- en zeehavens. Ook de kritische volgers van de twee sectoren doen mee aan het gesprek. Vanuit Brussel krijgen we meer zicht op de reikwijdte van de Europese plannen. 

Aanmelden en meer informatie


 

lucht- en scheepvaart fossielvrij
Beeld: Klimaatakkoord