14 juli Extra webinar: Fit for 55 (14 juli)

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie online

Zet in mijn agenda

Hoe zien de nieuwe Europese plannen eruit om naar 55 procent CO2-emissiereductie te komen? Wat betekent dit voor Nederland? Woensdag 14 juli presenteert de  Europese Commissie, onder de naam ‘Fit for 55’ haar nieuwe voorstellen om de uitstoot van CO2 sneller te reduceren. Het Voortgangsoverleg Klimaatakkoord organiseert daar meteen die dag een webinar over.

Hier kan je aanmelden

De live videostream start om 16.00 uur.

Tijdstip nog nader te bepalen

In het webinar laten we de persconferentie van Frans Timmermans zien, of een samenvatting darvan. Met een aantal deskundigen en belanghebbenden gaan we daarna de diepte in om te kijken wat dit betekent voor  Nederland. Je kunt dit webinar volgen.

Naar verwachting is de persconferentie van de Europese Commissie rond lunchtijd of vroeg in de middag. Om 16.00 uur starten we onze bijeenkomst.

Je kunt je aanmelden.

Zodra er meer en nieuwe informatie is over sprekers en aanvangstijden actualiseren we deze pagina.